top of page
Reservation af hytte eller plads foretages gennem Mørkholt strand Camping

PLadsbestilling

Gaver og indsamling

Det er gratis at deltage i møder og aktiviteter på FC Mørkholt, men det er ikke gratis at afholde dem. Vi håber derfor, at alle deltagere vil give en god gave ved sponsorløbet, så vi på den måde, kan få dækket udgifterne. Det er IM i Danmark, der arrangerer FC Mørkholt. Derfor er der medarbejdere, der deltager på campen. Du kan få gavekvittering for din gave hos familiekonsulent Lene Rønne Pedersen, ved at give gaven til hende på plads 148 eller +45 29 43 98 31 - lene.rp@indremission.dk. Hvis du giver en gave via MobilePay på nummer 465594 skal du skrive dit givernummer eller din adresse i beskedfeltet.

Bøger, Cd'er & gaveartikelr

I forbindelse med møderne i det store telt, kan der købes bøger, musik og meget mere ved bogbordet. Se, om der ikke er noget, du skal have med hjem!

cykler, løbehjul & lign.

Vis hensyn!
Vi opfordre til, at der ikke bliver kørt på cykler, løbehjul, skateboards og lign. ned ad bakken til Fjordcampingen, da oversigtsforholdene er meget begrænsede. Husk at fartbegrænsningen på (10 km/t) på pladsen også gælder cyklister.

Evaluering

Igen i år vil der umiddelbart efter FC Mørkholt være mulighed for at udfylde et evalueringsskema på hjemmesiden. Tak, om I vil bruge nogle minutter på dette, da det er et af vores vigtigste redskaber for også i fremtiden, at kunne arrangere en god familiecamping. Vi vil også meget gerne opfordre jer til på evalueringsskemaet at skrive, hvis I har mulighed for og lyst til at være med i et team eller en opgave på FC Mørkholt i en periode.

Caféen

Tidsrum: Alt efter behov, slutte kl. 22.30.
Vi prøvede sidste år med succes at starte en café op på pladsen, så vi gentager i år og glæder os til at kunne byde jer på kaffe og kage i caféen, hvor "Snak Tro" står og gerne vil snakke med dig. Der er også mulighed for at komme at spille et spil eller hive fat i en gammel bekendt og blive opdateret.
"Vi glæder os til at se jer i caféen! "

Turneringer

I løbet af ugen vil der være forskellige turneringer, man kan melde sig til. Det er alt fra barn/forældre-fodbold til volley og rundbold. Der vil være orientering på pladsen ved opslagstavlen ved toiletbygningerne omkring dette.

Sponsorløb

Vi skal ikke gå glip af det super fede sponsorløb. Der er lagt op til sjov og spas og der er rig mulighed for at vi alle kan lov til at være en del af det. Så kridt skoene, gå i træningslejr. 
 
bottom of page